Duktigt

Sist dom satte en kanyl i min arm gjorde dom fan fel. Dom har tryckt in den och nästan tryckt ut den på andra sidan?? Ser helt kaos ut nu, man blir ju lite orolig. Helt lila och blått och två hål..? Kunde nästan gjort det bättre själv..
Min kära bror väckte mig imorse för att snacka skit bara, antar jag, för vet inte ens vart han ville komma. Men det är alltid trevligt. Kanske hämnd för att jag ringde honom mitt i natten och störde efter vi hade varit ute för att se om han kom hem ordentligt? Men snäll jag är som syster =) Ska nu ringa honom igen för att försöka få med honom på middag...Dessutom skulle han tipsa mig om något.. Undrar vad?
Edit: Fem minuter senare har jag lyckats övertala honom på middag.. Taktiskt,.. THAIMAT!!!

"Mitt hjärta är stängt men du kommer in som en låssmed"

Ja jag lever fortfarande, vet att ni vill att jag ska skriva nått sådär jätteroligt och intressant. Men helt ärligt, vad ska man skriva :P
Jag kom nyss hem, har varit på nån libanesisk mat/fest. Gud vet vad. Det var mestadels kyckling.. med ben. Vet ni vad jag tycker om det? :)  Bra...
Nu sitter jag och lyssnar på Medina, tänker, och smsar med min älskade vän om livets alla frågor. Vet inte vad jag ska säga.

Fick mina provsvar och jämfört det med provet innan och som min läkare säger "Intressant". På måndag får jag mina andra provsvar.. Vi får väl se. Börjar bli lagom trött på det här, är det värt det..? Jag vet inte längre. Kanske hade varit mer värt förut, ibland känns det som om jag inte orkar slutföra allt det här..? Till vilken nytta.

Japp, skittråkig är jag nu, men nu kommer samma låt upp på bloggen igen. Anledningen är att jag försökte komma på nån annan låt jag lyssnar mycket på och dela med mig av, men känner bara att det är den här jag vill dela med mig av... igen. Den är så.. hjärtskärande =D

"Det e så kallt här utan dig
men ja har lovat mig själv
tills dagen ja dör tills ja dagen ja dör
att aldrig falla tillbaks igen
att aldrig falla tillbaks igen "


Picknick

Nu har jag varit på picknick med Linnea :D <3 Det var trevligt minsann.. Började väl piggna till smått på eftermiddagen, nu är det bara sova och ta nya tag i morgonbitti IGEN. Roligt.

Hate it

Hatar att ha nålar och slangar i armen!! Illamående, kallsvettas och svimmar, o ja. Alltid lika roligt. =D Men nu är det borta iaf. Skönt det :P
Stackars min arm HAHAHA :(
Något sötare?

Piggast

Ruskigt pigg......?
Och eftersom iaf mer än EN har påpekat att min fb syns för andra människor än mina vänner, så JA jag VET! :) Har alltid haft det så, och tänker inte ändra på det heller. Spelar mig ingen roll, jag har inget hemligt att dölja. Har ju ett liv utanför också som inte syns på facebook ;) Haha den ni. Så varsågod och gotta er i all information ni nu kan få ut på min fb..Är ju inte ens en tiondel av vart jag är eller gör som hamnar på fb. Som ni kanske märker.
SÅ..kan inte bry mig mindre :D
PUSS!


Jaja

Får väl ta o skriva lite också då =) Har varit borta på annan ort i några dagar, hela veckan rättare sagt, så varit lite osocial, men också skönt att komma bort ibland. Men har inte varit själv på så lång tid, att det nu känns tomt att vara hemma igen :) Är klar med skolan för den här terminen och har nu sommarlov, så skönt! Så nu sitter jag faktiskt hemma för en gångs skull och tar det lugnt, för ska upp tidigt imorgonbitti. På kvällen blir det väl utgång =) Men innan dess måste jag ordna besöket jag ska ha, sedan inhandla lite saker till mitt hem, så det blir lite ordning o reda.

Piercingarna läker som de ska tycker jag, och C mailade mig på FB häromdagen för att fråga när jag skulle in till studion igen o kolla, det blir väl nästa vecka någon gång då han tydligen va ledig tills ons. Haha han är överlycklig mest hela tiden för att det enligt honom såg så jäkla bra ut. Haha söt.. Men jag kan ju inget annat än å hålla med utan att skryta hahah. Good shit. 

Det finns egentligen inte så mycket intressant att skriva som ni märker. Jag vet bara att saker kan ändras så fort i ens liv, som det gjort nu, till det positiva. ELler ja, ännu mer positivt än innan. Man kommer till insikt med saker och både nya och gamla saker kommer in i livet igen och det känns underbart. Alla människor som finns runt mig mer än någonsin och alla roliga saker som händer och hänt på så kort tid. Utan att överdriva så är det faktiskt suveränt på hög nivå just nu. Och jag hoppas det alltid kommer vara så, ingenting ska komma ivägen för det. Sluta älta och leva livet, det lever jag efter. Visst jag tänker mycket, det har jag alltid gjort, och så är jag. Men just nu har jag lärt mig att tänka på ett ganska "smart" sätt och det underlättar väldigt mycket i min vardag. Inte för att jag har ntåt märkvärdigt som tynger mig, men ibland kan man sitta och fundera på hur saker egentligen ligger till. Jag är ganska öppen som människa, och när andra inte är det så börjar man undra. Skulle vilja ha facit till människorna jag umgås med för att veta vad dem tycker! Haaha. Nej inte alla, vissa kan jag utan och innan :) Kan till och med avsluta folks meningar, dom jag är nära. Fan vad jag ordbajsar, eller hur? Men det är riktigt skönt, för jag skriver ju inte för någon annan än mig själv egentligen, right? Jag har alltid älskat att skriva det jag känner, därför gör jag det nu.

En annan sak som inträffat i början på veckan, som gjort att jag varit borta en hel vecka, är ju helt sinnesrubbat.. HAHA. Det är så random så det inte ens existerar typ. Shit.

Jaaaa justet. Vädret idag var ju sjukt bra!! Känns som att vara utomlands!! Jag satt ute på min balkong och åt middag i solen, kvällssol/em-sol, och man känner hur värmen bara bränner =D Happy!? Big time!

Catch you on the flip side!


RSS 2.0