Huä!

Nu har jag precis tränat klart, jävlar vad slut jag är.
Eller jag tränar bara ben just nu och inte överkropp. Men ändå. Det är duktigt av mig hursomhelst!Idag har jag även gjort klart mitt projektarbete på nästan 10 sidor. Och imorgon kommer betyget för hela kursen. Vi får väl se hur det går.

Idag blev jag ganska förvånad när jag kollade vädret, det såg så soligt ut och på termometern stod det 18 grader! Helt wierd tänkte jag, och såklart så låg termometern i solen. Så flyttade på den så det blev 10 istället. Mer logiskt men mindre skönt.

Jag tycker posten har skött sig ganska bra de två sista gångerna jag beställt saker. Har bara fått vänta ca 2 dar på båda mina paket olika dagar. Det ena skulle ju ta 2-4 men jag fick det på tisdagen, alltså en dags väntan. Men nu har jag även beställt en stor PALL, med saker, och den skickades i måndags från göteborg och är ännu inte framme, man börjar ju undra vart den är.. ? Så dåligt. Och jag VET att det är posten som strular..

Blöö

Tänker inte ljuga, dagen suger. Idag är verkligen en sån dag.

Lektionen idag var inställd, skönt, men tråkigt att bara sitta. Det enda var att jag åkte in till stan en snabbis för råd o tips, och hjälp. Jag känner mig förövrigt lite hängig, kanske därför man känner sig låg? Men en sak jag blev förvånad över nu när praktiken är slut är att jag fick en så in i helvetes bra bedömning!?! Bedömningen gick ut på att visa från en skala hur jag utvecklats under min praktikperiod i princip, kortfattat. Alla moment som ingick fick jag från mitten i början av praktiken (vill säga typ g iaf), och nu bedömde hon ALLA moment längst uuuuupp! Otroligt förvånad faktiskt. Men bra!

Har gjort en sak för några dagar, en vecka sen, som jag har velat i flera år men aldrig gjort. Trodde aldrig jag skulle göra det heller! Jag är glad. Det kostade lite men med resultatet så - ja ALLT värt! Är glad att min mamma iallafall stöttar mig, meddans pappa helst dödar mig. Nä inte så allvarligt men han kanske inte varit så glad över det här valet vid tidigare diskussioner. Har heller inte pratat med någon om det förutom min bästa vän<3. Det vill säga, den som märker, märker :) Och har hela tiden sagt att det jag gjort inte ska göra en jääättestor radikal förändring. Kan säga att jag var nervös och pulsen uppe i 180,  och nu är jag bara allmänt hängig, fryser mestadels och ont i kroppen.


Inget sagt, vad kan de vara..?
Slutsatsen för övrigt av den här bilden var ju att den nya webbkameran SÖG!!

Nä, vad har jag gjort mer...Har fått min julklapp och en inflyttningspresent av min farmor o farfar haah, och en av sakerna hade jag kollat på =) Lite sent ute men det passar jättebra in ändå nu när jag möblerat och renoverat om allt från början. Och sen köpte jag faktiskt en film till mig själv när jag åkte och handlade som heter "Flickvänner från förr". Har pratat om att ladda ner den men blev aldrig av och nu är den köpt! Jag gillar filmer.

Och eftersom jag är ledig imorgon och bara har planer på att tvätta min bil så ska jag titta på film nu inatt. Godnatt!

Skumt

Idag har en så skum sak hänt, med blandade känslor. Men mest roligt. Jag ska berätta framöver när allt är klart! Men den största förändringen kommer nog ske om några månader, den som lever får se! 

Har förövrigt varit i skolan, fick VG i min kurs som är slut nu på fredag, det känns jättebra och jag får nya tag igen. Framförallt för att jag inte ens gillade just den här kursen! På lunchen så åt jag och Carina på Kaktusen, väldigt trevligt måste jag säga. Efter skolan har jag hämtat ut paket, igen. Paket är alltid roligt fast man vet vad det är i, haha.

Helt stört

Hemma på lunchen , har långlunch vilket är skönt. Vädret börjar bli bättre och bättre och våren är här!! Känns som om jag vaknat upp ur några års koma nu, helt störd känsla.
Förövrigt är det ju våffeldagen, då ska det göras våfflor här hemma, ska bli jättemysigt. Senare ikväll kommer även mamma hem från Thailand, som varit borta i två veckor. Roligt roligt =)
Annars så ska jag försöka hinna till posten och hämta ut mina paket som jag beställt för några dagar sedan, vad det är tänker jag däremot inte säga :D

RSS 2.0