Förskylning i snön

Vem skulle kunna tro att det skulle snöa idag ? Inte jag iallafall, men med världens höstförskylning är det bara att acceptera läget. Eller är det kanske inte höst längre? Vintern börjar komma och det är riiiktigt kallt på dagarna, vet att jag skrivit det tidigare, men nu är det skitkallt!

Sitter här och har precis duschat, ska snart röra mig mot jobbet.

I helgen så ska vi vara ensamma, det ska bli mysigt att inte ha någon annan omkring sig. Så det blir mysig hemmakväll och antagligen en tripp till vår härliga stad! Ser verkligen fram emot det. Men nu är det en ny vecka som ska man ska gå igenom först, jobb jobb och jobb.

På torsdag så ska dock Bad Surprise repa på sin nya reptid, alla laddade och klara, vi snurrar trumpinnarna, plinkar lite på gitarr och bas och kör gärnet!Usch, man fryser ju redan. Hade stor lust att stanna i duschen! Hittade en cool dusch, vem hade inte tackat nej till denna?


Mot stan!

Snart ska jag åka och möta min älskling i stan som slutar tidigare idag! Wiii :D Dock har jag ont i huvet men det ska nog fungera ändå!
Nu lagar jag pannkakor, det är ju asgott och enkelt :)

Såg förresten på en blogg att en som jag veeeerkligen inte gillar har och ska köpa två par skor jag redan har :| Omg, kan inte bli mer fel.. Dom första köpte jag för ett tag sen och dom andra för inte så länge sedan.. Jag som gillade mina skor så mycket, nu känns det lite..uäh!? Men det funkar, det var ju jag som hade dom först, "copycats" som man kanske ska säga :)


RSS 2.0