Ojojdå

Blir helt galen statistik när man skriver nått i bloggen till skillnad frn annars ? Vart kommer alla ifrån?
Idag har jag pluggat som ett as.. Har de två sista proven imorgon för terminen! Jesus. Hur ska det gå. Det blir nog bra hoppas jag. En vecka tills lov, wohoooo..
Har alltså väldigt kort lektion imorgon, ska bara skriva prov sen ska åka hem till Dani. Han åker till Karlstad och uppträder där under hela helgen, fast ingen av oss vet vart det ligger. Den som lever får se. Vi kom fram till att de pratade Göteborska iaf? Eller Marco gjorde. Jag har inte någon koll på det.
Nä vad mer kan sägas. Dåligt jävla pissväder ja. Inte ens roligt någonstans. Har också migrän, kanske beror på vädret då?
O ni som inte vet, så har jag maaaaaassa gulliga kaninungar, ska behålla några, men jag har runt 8 till salu :D Dom är så söta..

Den här ungen ser precis ut som sin mamma, så himla söt :D Har velat ha en sån kopia länge, och nu har jag det :D GULLIG!?

Woho.

Idag har jag gjort prov på psykologin, igår tyckte jag huvudet var helt tomt, men när jag fick provet kom allt fram igen. Skönt. Gjorde mina piercingar igår också, ja det var flera, och jag älskar dom, och även piercarn, bestämde mig just då för att gifta mig med honom.. HAH. Nä men har aldrig varit med om en piercare som varit så noga som han var, och duktig framförallt.
Nu ligger jag hemma och väntar på att dra o möta ett födelsedagsbarnet Dani o fler av dessa pojkar.
Hur bra är dom inte =) En del av dom har ju faktiskt talang för att vara ärlig! (Panetoz har ju ä ven varit på tv)
Och så kommer min älskade vän Linnea och hålla oss sällskap. Hur trevligt är inte det på en skala?
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och röra på mig :)

Medina

Har inte haft varken tid eller lust att uppdatera. Har ingenting att skriva just nu, och har så mycket att göra istället för att blogga. Det kommer i perioder liksom. Nu är det mindre än 2 veckor till sommarlovet, ska bli så skönt. Fick veta att jag hade mvg i psykologi också, så jävla glad att jag lyckas nu.
Igår var jag, Emma, Karin i Haninge centrum, sedan gjorde Daniel besök innan han skulle vidare till studion o spela in. Trevligt värre tycker jag. På kvällen drog vi och handlade och Karin stannade på middag och vi åt kladdkakeglass efter, kan det bli bättreeeeee =)

Imorgon är det skolan, sedan läkarn igen som vanligt. Sedan tror jag att jag ska gå och skaffa mig två piercingar faktiskt, som jag velat ha ett tag. Vi får se.. ;)
Medina är så sjukt bra på det dom gör.

RSS 2.0