Bilskola

Idag är det relativt lugnt, ska äta våfflor eftersom de e våffeldagen!:D

Igår var jag i skolan, sen åkte jag till bilskolan, som förövrigt min granne på landet äger, så vi snackade på...
Nu har Daniel åkt till England också, den jäveln :) Men han lär nog få det trevlig..

Patetiskt

HAHAHA patetiska jävla människor det finns! :D

Konsten för att gå ut med hund

Konsten för att kunna gå  ut med en hund kan ibland vara rätt komplicerad. En lista över vad som ibland kan vara bra;
Ha på dig alla slags skydd.
Ha en vattentät mobil
Ha en stötdålig mobil
Ha en mörk och dominerande röst
Gör ett test på hur snabbt du kan springa

Detta vore väl nått jag borde ha funderat över. :) För några stukade fingrar, stukad fot och stukade tår, en mobil som gått i backen/snön och råkad bli sparkad på, och mig själv helt insnöad, tack vare att min hund inte ville lyssna.

Springa lös i skogen kan ju vara hur kul som helst, men varför kunde man inte komma på tidigare att man faktiskt kan springa hem igen när man inte är fastkopplad! Skit i bilvägen, här ska springas! 

Nu vet jag iallafall - jag är snabbare än min egna hund.

Nervös

Stora grejer är på gång och jag sitter som på nålar!! Jag hoppas verkligen det går bra :) Nervöööös..

Torsdag...

Nu är allt med lägenheten klart, det blir bra..

Idag har jag varit i Nacka, igen.. (A) Och köpt en slags klänning som jag ska ha på lördag :) Ska bara komma ihåg muggarna ;) Haha..! Sen blir det utgång med flickorna..

Ska försöka planera in en Gävleresa den 4/4 bland allt som händer också.. Hinner jag med det lär det bli hur kul som helst, saknaden är stor. Haha! Saknar dessa tider..

yäy

Sitter och dunkar musik ur högtalarna, låter prima :)
Varit i Nacka forum och kollat runt i affärerna idag, mysigt värre. Nu sitter jag och tar det lugnt, har skickat in massa restuppgifter, skönt att ha det gjort! Har även fixat alla ämnen och fått många av dom betygsatta och jag är mer än nöjd!! Det vill säga att jag är redan klar med många ämnen! Humöret är på topp och inget kan gå fel, vad underbart livet kan vara ibland :D
Ganska slapp förmiddag faktiskt.. Satt och fikade med Kalevi och fixade provet (vilket jag klarade).. hade samtal med Anna, varför har hon helt plötsligt blivit normal ? Sedan hade jag idrott.. Var själv inne på gymmet, så det var bara att dunka på musik där med, 107,5 åt folket!
Ikväll ska jag laga mat åt min käre far..
Något negativt måste jag väl få in såklart (A) Det skulle väl vara att msn hakar upp sig lite ibland.. annars rullar allt på som aldrig förr!

Det går undan

Satt och pluggade hela kvällen igår, känner att det verkligen börjar gå bättre nu. För en gångs skull var jag inte stressad över annat och kunde ta det lugnt.. Nu sitter jag och ska kila iväg till skolan på lektion, duktiga jag som har börjat gå till skolan :) Slutar klockan 4... suger lite mer däremot. Sanna kommer och möter mig, så ska vi snacka lite skit :D

Även fast vädret är som det är,  som brukar göra att man är trött å hängig, så är det helt emot. Gick långpromenad med hunden i snön igår, och det känns som om jag har fått nya krafter helt och hållet!

RSS 2.0