Sommartider

Det är sånt härligt väder ute, nästan så man tycker det är för varmt! Men man ska ju inte klaga! Det jobbiga är väl att det är fullt med myggor ute, och jag som är allergisk mot myggor tycker inte det är alltför roligt.. Vad ska ni göra i sommar?


Midsommar

Natten innan midsommar! Det har varit fint i två dagar om inte mer, men just idag ska det självklart regna inför imorgondagen. Vad är inte en svensk midsommar utan regn.. *Suck*.
Har både varit i Haninge C och Farsta C här om dagen och tittat runt lite, finns så mycket man skulle vilja ha!
Fick samtal från jobbet idag, ska dit på måndag igen och skriva in hur jag ska jobba i Augusti.. hur ska jag veta det nu? Funderar på att jobba lite under sommaren också, fast vet inte när och om jag ska till Turkiet..

Säkert vanligaste frågan idag ; Vad ska ni göra på midsommar?


Dessa solglasögon var inte vackra!  Linus kör en "Sam Hagbert -gay" style vi hittade..! (den fula baskern)

Trött i helgen

Nu är jag så otroligt trött.. Borde egentligen sova. Men så sitter man här och nördar.. kanske för att man har en lika nördig pojkvän som sitter bredvid och gör samma sak. Nejdå.. Det blir nog att sova gott snart.

 Dansade som sagt SM i helgen. Det skulle börja runt halv 1-1 men kom igång allt för sent. Måste säga att jag inte hade så stora förväntningar och att jag blev riktigt glad att det gick så bra som det gjorde då dem andra dansat så mycket längre än mig. Det var många som deltog, trodde inte vi skulle bli så många från början men hade fel. Som sagt, tyvärr kom jag inte till final, åkte ut precis innan. Men jag kom ju iallafall en lång bit på väg. Många som åkte före, och man var lika nervös varje gång dom skulle ropa upp numrerna.. Hade verkligen inte räknat med att ens gå vidare så långt, hade inte någon klar dans som man skulle ha, utan improviserade under hela dansen. Men kan säga att jag hade ett STORT hjärnsläpp som säkert hindrade mig..

Nu ska jag dra i honom här bredvid och klaga på att jag är trött..

En väldigt bra reggaetonlåt!
Aldo y Dandy - Quema Quema
>

Reggaeton SM

Idag är det Reggaeton SM, spännande! Har inte kommit på en dans men det kommer väl när jag väl står där. Improvisera till max med andra ord.. 

Vissa av kläderna är lånade av Marcela som hjälpte mig med outfiten, tackar för det !  :)


RSS 2.0