Få gratis biobiljetter & presentkort!
Genom att bli medlem på gratisbio.se kan du enkelt få gratis biobiljetter och presentkort! Jag blev medlem och det är hur enkelt som helst att samla ihop poäng, det är bara ett par klick bort så har du dom! Så bli medlem nu!

Hösten är snart här

Ja snart är hösten påväg, börjar bli ruggigt och kallt ute..
Har jobbat hela dagen, så känner mig rätt trött... konstigt nog sover jag inte ännu, men ligger i sängen med bärbara och ska snart slå igen den och mina ögon.

Gick en kvällsrunda med Jenny också, och snackade på, som vi brukar. Usch, nej som sagt, vinterjackan blir det snart om det ska fortsätta vara såhär kallt!

Jag hoppas att morgondagen går fort...helt enkelt. =) Men å andra sidan har jag ett sånt otroligt soft jobb att jag bara ska vara glad..

Och förresten längtar jag tillbaka till Alanya, som jag inte ens skrivit att jag varit i sommar :S


Hemmakväll

Jag som hade tänkt åka till min älskling ikväll, men får stanna hemma då jag inte vet hur jag ska jobba imorgon eller torsdag (?) osv.  Saknar honom väldigt mycket.. vi hade tänkt se idol men får väl se det någon annan dag tillsammans istället..

Snart öppnar även No-Remorse för befolkningen igen! Det ni! Så se till att masa er dit! Just nu planerar vi hur allt ska gå till, men det kommer bli prima! Somsagt lite jobbigt att inte veta vilka arbetstider man har just nu innan när det inte riktigt satt igång.

RSS 2.0