Hej!

Idag är det ju nästan sommar ju! Jag älskar vädret! :D Idag har jag varit med söta Emelie hela dagen i stan, som bor i huset bredvid mig. Vi har så mkt gemesamt.. Det var väldigt roligt.

Nu håller vi på att grilla woohooooo.



Okej

Ja okej, nu kommer det här inlägget bli långt, men allt kommer på en å samma gång. Kan ju börja med att skriva att jag vaknade nyss, tidigt och bra.. ? Igår var vi ute, träffa bland annat på Nickysthlm som var väldigt pratglad måste jag säga. Vi hade våran konversation, och måste säga att han är precis som han va i huset, kan inte stå still en sekund. Men dansa kan han! Hursomhelst. Det var ett bra ställe , men man blev lite halft ruinerad...


Bjuder på en OTROLIGT seriös bild från igårkväll :)



____________

Nu tänkte jag berätta om nått väldigt.. konstigt kanske. Jag drömde nämligen nått väldigt konstigt, inatt igen. Vet inte ens varför jag drömmer det hela tiden, det angår ju inte ens mig.. ? Men det är en som sagt nått en gång i tiden till mig som har fastnat, och nu brukar alla dessa scenarion komma upp i mina drömmar lite titt som tätt. Kanske kommer det upp hela tiden för jag tycker man är så oerhört orättvis och självisk..?
Det är det här med otrohet. Jag förstår inte varför bara. Varför är folk så otroligt fega mot sina flick/pojkvänner så att de inte vågar säga att de inte längre vill vara tillsammans med dem INNAN de går till någon annan? Det är en sådan svaghet enligt mig. Jag skulle aldrig kunna vara otrogen mot någon som jag hade starka känslor för/älskade. Och det är något jag verkligen levt efter när jag varit i ett förhållande där känslorna är riktiga.
Alltså även fast jag inte har nått med det här attt göra, även fast jag inte ens är i ett förhållande med någon så förföljer det här mig. Och det är så satans jobbigt för mina drömmer är inte nutid, på nått konstigt sätt, sen slutar dom på ett helt annorlunda sätt, fast när man vaknar tror man att det är just verkligheten. Och då tänker man *Puh det var bara en dröm* , sen kommer man på att ingen av människorna faktsikt existerar i ens liv och allt blir snurrigt.. Haha, äh vet att allt det här lät snurrigt ändå så. Släpper det.

"Varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg"


_____________

Nu till nått helt annat. 3 jävla månader!? Hur fan gick det till ?
Varför kunde inte jag eller nån annan märkt och kommit på det här tidigare? Blir så trött ibland.
Jag har funderat, mycket. Jag tänker inte blanda in någon som är har med det här att göra.
Jag fixar det här själv, jag fixar allt själv, det ordnar sig. Jag tar mitt egna ansvar, och behöver ingen annans involvering.
Det var väl det här jag ville? Eller ?



För att avsluta mitt mils långa inlägg om mina nuvarande tankar kan jag även säga att jag vill att mina läkare ska bli klara snart med mig, jag vill ha mina mediciner så jag orkar, jag tappar mer och mer bara. Men jag är glad att jag iaf mår bra psykiskt nu när det snart är sommar..Men orkar inte kroppen och allt annat så kan man ju bli lite halvdyster ändå. KOM IGEN NU.

Regnigt

Regnigt idag,  mindre trevligt ju!
Nu blir det utgång! Eller ja, inte NU, men senare =)

För övrigt bara ÄLSKAR jag när saker man knappt använt går upp i rök och slutar existera!! Jag blir bara så lycklig inombords =)  HEH.
Nej nu ska jag ta min NYA TELEFON IGEN, OCH GÅ Å KÖPA EN LOCKTÅNG KANSKE?! HAPPYFACE!

Rysningar

Jaha jag kan säga att jag har haft så jävla fullt upp de senaste dagarna, som jag skrivit så är jag ju oftast hos läkare eller så, det tar så mkt kraft och ork oftast. Det som irriterar mig mest är att man ska fylla i SAMMA papper varje gång jag går in där, vilket är på 5 sidor minst. Det spelar ingen roll om jag går in en timme senare.. SUCK.

Här är ju en ganska gammal låt nu, med eminem och rihanna. Men den är så sjukt bra att jag måste nämna det. Jag får rysningar av den här musikvideon och låter för övrigt. Det är så tragiskt att det finns folk som sitter i sånna här förhållanden utan att ha styrkan att ta sig ur. Det finns..  Och ja jag vet att videon är stor men jag orkar inte fixa det just nu, gör det nästa gång jag lägger in video.

Läkare

Ahapp nu ska jag till läkarn igen, fan det är doktorer och läkare en gång i veckan typ. Om dom någon gång kan ta tummer ur, ja ni vet vad, så skulle jag få veta det jag vill veta. Men nä, jävla process och jävla privatpraktik. Om jag hade kunnat hade jag valt nått som INTE var privat, för det första, inte lika dyrt, för det andra så skulle de inte vara provision för läkarna vilket det är nu, för det tredje skulle de bry sig mer om patienten än om pengarna på nått som inte är privat. Men där jag bor finns det bara privat, stupid. Med tanke på att jag ägnar flera timmar, faktiskt, utan att skämta, i veckan hos dessa duktiga specialläkare (NOT) så borde dom väl kunna vara lite snabbare på och se om jag har min sjukdom eller inte!? Jävlaralltså.

Högskoleprovet var ju jävligt roligt, mattedelen var väl lite sisådär, ganska förvånad att jag fick så många rätt som jag fick, och svenska delen var ju redan uträknat att det skulle gå bra, fast hade gått bättre om jag var mer koncentrerad.
Jag pluggar just nu upp Matte B, samtidigt som jag pluggar Medecinsk grundkurs, Människan Socialt & Kulturell och Psykologi. När jag är klar med Matte B söker jag till Krimonologiska Institutionen på Stockholms Högskola antagligen. Jag ska både plugga kriminologi och juridik men vet inte om det blir på ett o samma ställe eller på krim. intst. och sedan nått annat ställe för juridiken. Kommer alltså plugga allt det här parallellt med min nuvarande skola. Det kommer gå super tror jag. Men allt hänger som sagt på mina läkare vad jag kommer orka och inte.

En kurs är ju redan avklarad, och den var stor! Omvårdnad, och har fått betyg i den. Jag är glad och det känns jätteskönt att ha gått igenom hela kursen utan några problem, lämnat in allt på rätt tid osv.

Nej nu ska jag gå å reda ut mitt hår som ser ut som ett stort fågelbo, alla som har sett big brother-sannas patetiska utbrott om sitt hår vet ungefär hur jag har det nu. Jag är väl klar om några år.

Kör en sån

Jag tänkte bara köra en sån här jag www.sjalvpepp.bloggplatsen.se
In och läs och ja, häng med i svängarna.

seg

Seg på att uppdatera? Yes i know.
Har idag lagat våfflor till ca 100 pers, så trött är väl det minsta man är. Har även lekt lite körskolelärare och tagit en tripp till huddinge och runt i dom krokarna med bil för att öva på allt man måste kunna inför en uppkörning. Jag måste säga att jag var väldans duktig som lärare, pedagogisk och allt. Förutom att jag ibland glömde bort att ha koll och tittade ut genom fönstret i mina egna tankar haha, snällt.. Men det är så grymt skönt att bara åka bil, sitta bredvid och ta det lugnt.
"Förbered vänstersväng i god tid tack!!" Haa :D
Imorgon blir det skolan, sen frisören, systemet, föra lite hos mig , tror jag ?, sedan utgång! Fredag hela veckan!! Så imorgon blir det nog inte heller nån uppdatering. Har en ny svart klänning som jag antagligen ska inviga, me like. Allt är bara plus förutom skolan då, den är väl lite seg ibland.
Imorgon har jag även medicinsk grundkurs i skolan, vilket just nu för mig är en barnlek! Mest naturkunskap och sånt som jag redan gått igenom i skolan med bra betyg ungefär. Men självklart kommer det utvecklas. Har ju psykkurser och annat skit så det går jämnt ut med svårighetsgraden. heeeh.
Nej nu är det väl dags att börja slå sig till korgs om man ska orka med en lång dag imorgon.

Söndag

Snart dags o sova för att komma upp till skolan imorgon! Har bara skola till halv 12, vilket är skönt.
Idag har jag sovit som aldrig förr, sen när jag vaknade gjorde jag typ 15 våfflor!! Det är så gott. Det är fjärde gången jag gör det sen våffeldagen, man tröttnar aldrig. Haha jag åt inte alla själv dock, då hade jag inte mått så bra tror jag.
Vad finns egentligen mer att säga. Jag har bara längtat efter att det ska regna, och nu har det gjort det! Glad :D Såg filmen Taken ikväll, den är så jävlans bra! Jag har sett den förut, men den är värd att se tusen gånger om. Tror jag har ringt halva Sverige för att tipsa om den här filmen ikväll, eller ja, inte bara det, jag har tillåme påverkat folk utomlands! Min syrra på Lanzarote gick och hyrde den direkt när jag sa att hon var tvungen att se den :D
I nästa vecka ska jag till doktorn, usch det är inte kul nångång fast man vet att det inte är farligt,utan bara är positivt, men jag gillar inte nålar på mig själv, ingen kontroll då :( Det är roligare att pierca sig eller nått, då är det ok.
Usch alltså jag mår dåligt av att bara titta på det här. HAHA.
Och på tal om ingenting så ska det göras nått imorgon som gör att jag kan se mitt resultat bättre, men vad säger jag inte. Det är en process allting, och man måste vänta viss tid för att kroppen inte är van. Då är det svårt att se nått riktigt resultat innan allt är klart. Allt är inte klart imorgon såklart, det tar lång tid innan allt ser ok ut, men det är en början till de bättre. Så jag hoppas jag inte dör eller nått.

April april

Idag är det första april! Dock har jag inte blivit lurad, eller lurat någon snäll som jag är!

Har haft avslutning på en kurs i skolan och ätit min lärares hemgjorda äppelkaka som var jättegod! Sedan hade vi en annan lektion som var halvtråkig faktiskt. Har vilat lite när jag kom hem eftersom min rygg känns så belastad =/
Imorgon ska jag gå på middag o partyparty i Norra Sköndal, ska bli trevliiiiigt. Ska möta upp E och K i centrum och inhandla sådant som behövs tas med =)


Just nu sitter jag och en kompis och planerar om Miami eller Sunny Beach är bra resorter. Har hört att Sunny Beach inte ska vara så roligt? Även kollat på Thailand i September men det är ju en lång resa. Har iallafall Lanzarote inbokat och spikat med en annan vän vilket ska bli jätteroligt :D




RSS 2.0